Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Konyhai csapot hozzá lehet...

Konyhai csapot hozzá lehet valahogy a bojlerhez kötni, ha csak 2 cső van rajta a 3 helyett?

Figyelt kérdés
A régi konyhai csapunkon 3 cső volt, amiből kettő a bojlerbe ment. Most kaptunk egy újat, de azon csak 2 van. Megoldható lenne, vagy mindenképpen egy olyat kell beszereznünk, amin 3 cső van alul?

2018. aug. 13. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%

"A régi konyhai csapunkon 3 cső volt, amiből kettő a bojlerbe ment."

A 3. hova ment???

2018. aug. 13. 11:31
 2/11 anonim ***** válasza:
15%

Minden csapon két cső van, egy meleg és egy a hideg viznek.

Egyiket kell bekötni a bojlerhez, a másikat pedig a vizvezeték rendszerhez.

2018. aug. 13. 11:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Hidegvizes cső jön a falból, arra megy egy cső a bojler tetejére meg a másik kettő.
2018. aug. 13. 11:55
 4/11 anonim ***** válasza:
22%

Egy csapon két bekötési pont van, egy meleg vizes és egy hideg vizes. Nincs 3. cső!

Amennyiben a bojler a csapnál lesz, úgy a hideg vizes csatlakozást két felé kell osztani, egyik közvetlen a csap hideg vizes csatlakozására megy, a másik a bojlerre, s a bojlertől eljövő meleg vizes csatlakozás megy a csap meleg vizes csatlakozására. Megoldható! Hívsz egy vízszerelőt, ha ennyire nem látod ezt át, akkor mindenképp!

2018. aug. 13. 12:23
 5/11 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Az ott 3. Szóval akkor másikat kell vennünk, mert ezen csak 2 van.

2018. aug. 13. 14:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem,amit kaptatok,az NEM jó,mindenképpa hármas kell!

Nekem is ilyen kell//van.Olcsót nem érdemes venni,ha Mofémet veszel,az bizony 15k.

Én a Jófogáson vettem úgy másfél hónapja...

Itt van pl.:

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. aug. 13. 15:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így gondoltam, hogy nem fog ez így működni, de mondom hátha van valami megoldás rá. Akkor kell egy hármasat vennünk.
2018. aug. 13. 16:20
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem fog működni, mivel nyílt rendszerű a bojleretek. Sima csapot rákötve egyszerűen szétnyílik a tartály. Műhelyben régebben egyébként én csináltam hozzá magamnak csapot két golyós csapból meg némi csövezésből, de hát ott mindegy volt, hogy néz ki :)
2018. aug. 13. 16:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el,működik,ez a 3bekötéses ehhez lett kitalálva!

Nincs a tartály nyomás alatt!

Mikor "megnyitod a meleg vizet" a csap tulajdonképpen az egyik flexi csövön hideg vizet nyom a tartály aljába//aljáig ér az egyik bekötés//,a másik csövön a meleg víz a másik flexin keresztül a csapba...a kifolyójába áramlik.

A 3. flexi a fali bemenő vízé!

Az enyém is így műxik évek óta,csak most felújítás van,és emelőkarost vettünk,-pultba építhető csappal lesz megoldva.(eddig fali csap volt)

2018. aug. 13. 18:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt írtam, ha sima csapot kötsz rá (nem az ehhez kitalált 3 bekötési pontút), akkor a tartály szétnyílik. elnézést, ha félreérthető volt.
2018. aug. 14. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!