Műanyag ablak nyitás irányát meg lehet fordítani?
Ami már fel van szerelve ablak, annak kellene megfordítanom az irányát, mert így rosszul jön ki (most vettük a lakást, és a konyhában szerencsétlenül nyílik az ablak...
válaszaitokat előre is köszönöm.
(laikusként azt mondanám, hogy csak fogom kiszedem a tartózárakat, átteszem a másik oldalra, leveszem az ablakot, megfordítom, stb. stb..., de én nem értek hozzá, azért kérdezem :D)
Gondolom bukó nyíló, meglehet csinálni, hisz a gyártó is megcsinálja.
Veszel hozzávaló balos,vagy jobbos vasalatot ( kívánt nyitásirány szerint)
Felcsavarozod a keretre,ablakszárnyra, visszateszed az ablakszárnyat, beállítod és kész.
A régi vasalat után megmaradt sok lyukat valamivel elfeded.
Meg, de ehhez hívj ki műanyagablakost inkább. Ez nem fa.
Engem az érdekelne, hogy mit jelent nálad a rossz irány? Miért rossz az, miben zavar? Anno én megfordítottam az ablaknyílásomat, hogy ne a konyha közepébe nyíljon, rá a gázra, hanem a falhoz. Néztek is rám furán, de nekem ez volt a logikus, nem az eredeti.
Köszi a válaszokat :)
Igen sajna nekünk is a konyha közepén van az ablak, és jobb oldalra nyílik ki, ahol a mosogató tálca lesz. Még nincs kész a konyha, viszont nyáron dög melegben feltételezem nyitva lesz sokszor az ablak, és elég gázos, ha épp rányílik arra, aki épp mosogat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!