Megtehetem azt, hogy a városon kívül az erdőben építek egy kis faházat magamnak?
Figyelt kérdés
Filmekben látni ilyet, hogy valakit üldöznek vagy menekül és egy kis kunyhóban az erdő közepén bújik meg egy kis időre.
Szabad csak így építkezni saját kezűleg vagy kell hozá valami engedély, vagy meg kell venni esetleg a telket, ahova építenék?
2018. júl. 30. 11:11
1/12 A kérdező kommentje:
hozzá **
2018. júl. 30. 11:12
2/12 anonim válasza:
építhetsz de sanszos hogy lebontjáők ha nem a te telked
3/12 anonim válasza:
Az erdő valakié.
Te mit szólnál hozzá, ha valaki a telked végében "sátorozni" kezdene?
4/12 anonim válasza:
Az erdő vagy magán tulajdon, vagy az államé. Az hogy a kanadai vadonban valaki épít egy faházat azért nem szúr szemet senkinek mert az a terület hatalmas, vannak részek ahol még ember is alig járt. Ez itthon szinte lehetetlen.
5/12 anonim válasza:
itthon lehetetlen, egy erdész vagy egy vadász azonnal kiszúrna ha az erdőben famunkákat végeznél.
6/12 anonim válasza:
Amennyiben tiéd az erdő, és nem jár természetkárosítással, igen.
7/12 A kérdező kommentje:
Értem, és ha az államé, akkor megvehetek belőle egy részt?
Nem az erdőből szerezném a fát, nem ölném ki az erdőt. Hivatalos úton szeretnék mindent, nem szeretnék problémát, ezért is kérdeztem.
Köszi mindenkinek.
2018. júl. 30. 12:44
8/12 anonim válasza:
Állami erdőből tudtommal csak bérelhetsz. Az állami erdögazdaságot kell megkeresni.
9/12 anonim válasza:
Ránéztem ingatlanos oldalon, van egy rakás erdő eladó, megveszel egyet és csinálsz amit akarsz!
10/12 anonim válasza:
"Állami erdőből tudtommal csak bérelhetsz. "
Közhiedelemmel ellentétben venni is lehet. De szinte lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!