Asztalki korfureszt szeretnek vasarolni es tippeket kernek, hogy milyet?
Nekem egy Pts10 Bosch fűrész van.
Árban az fölött van amit megadtál, de barkács kategória.
Jó a vezetője, a keresztszán is működik. De az asztali párhuzam vezető gyári skálája pontatlan, már csak vezetőként használom.
Meg vagyok elégedve vele, de amit 2# válaszoló ír ennél a gépnél is megvan. De ezt egy kis házi barkács ládával tudod korrigálni. De persze bosszantó.
Metabot sanszos, hogy nem kapsz ennyiért. A többi meg szintén barkács szint, se nem erős, se nem pontos.
Volt itt egy korábbi kérdés (nem találom) egy válaszoló olyan asztalt épített a gépe mellé, hogy megszólalt, szóval lehet ezeket a gépeket fejleszteni, csak az erejükkel van baj.
Kedves kérdező és hármas számú válaszoló, itt az általam készített tolóasztal és rajta a PTS 10. Üdv!
Egyébként azóta építettem egy másik konstrukciót, amit még tesztelgetek. Ezzel lényegesen nagyobb anyagokat is lehet vágni. Részben abból az anyagból csináltam, amit itthon találtam, tehát a kinézetet ne kritizáljátok! :-) Ha működőképes lesz, akkor szalonképes állapotba hozom.
Szerintem teljesen rendben van! Minden elismerésem.
A fűrészasztal tolósínjét miért fixáltad? Volt vele valami gond? (már csak azért kérdezem, mert nem én nagyon szoktam használni és azt tapasztalom, hogy ok nélkül szorul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!