Nem tudom összeszerelni a forgószékemet, segítség pls?
Figyelt kérdés
Ott tartok, hogy a háttámlát kell az üléshez csavarozni, de nem tudom a csavart teljesen betekerni. Kb. csak a feléig megy, ez baj? Már fáj a tenyerem, semmi erőm nincs, nem tudom mit csináljak, kétségbe vagyok esve. Mit lehet ilyenkor tenni? A csavarok jók, ötször megnéztem a méretet a papíron.
L/22
2018. júl. 16. 17:15
2/25 A kérdező kommentje:
Miről? Melyik részéről?
2018. júl. 16. 17:19
3/25 anonim válasza:
Ahol a háttámlát az ülőrészhez illeszted.
Nem lehet, hogy rossz hosszúságú csavart használsz?
4/25 A kérdező kommentje:
Nem, 8x30-as van a papírra írva, és azt vettem ki. A 8x35 a karfához van, azt még ki se bontottam, a 8x20 pedig már bent van, az kellett ahhoz az emelő részéhez. Megpróbálok képet csinálni mindjárt.
2018. júl. 16. 17:23
5/25 anonim válasza:
A háttámla biztos, hogy a helyén van, be van csúszva, oda van illesztve pontosan, ahol lennie kell?
Rendben.
6/25 A kérdező kommentje:
2018. júl. 16. 17:31
7/25 anonim válasza:
A háttámla részét az emelő rész alá vagy fölé teszed?
Milyen szék ez pontosan, név vagy valami?
8/25 anonim válasza:
miért nem kérsz meg valakit hogy segítsen? (már mint ott helyben ahol laksz)
biztos van valaki aki szivesen segít, hát ha tud
9/25 A kérdező kommentje:
2018. júl. 16. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!