Fűnyíró kés csavarját helyettesíthetem csima csavarral?
Figyelt kérdés
Ilyen gagyi műanyag feje van és már egyre jobban kopik, mindig szenvedni kell vele ha meg akarom élezni a pengét.
Vagy ez speciális okból van ilyen műanyagból készítve?
2018. jún. 16. 19:45
1/9 anonim válasza:
Rendes csavarral jó persze, abból is az erősebb fajtát, edzettebb, nehogy beletörjön. Alátéttel persze.
2/9 anonim válasza:
A menetre figyeljél,jobb ha speciális ide való csavart veszel .
3/9 anonim válasza:
A menet nem biztos hogy passzolni fog.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.
2018. jún. 17. 08:04
5/9 anonim válasza:
NEM lesz jó!
A menet az passzol!
Egy "síma" m8-s csavar feje van beöntve műanyagba.
Inkább ott lesz a gond,hogy a gyárinál van egy kis váll,ami belefexik a kés középső lyukjába-így nem a vas a vassal érintkezik.
Az egyszerű csvarnál nem lesz ami központosítsa a kést,hisz annak jóval nagyobb a közepén a lyuk,mint a csavar,ami 8-s.
6/9 anonim válasza:
A régi elektromos fűnyírómon is hasonló csavar fogta a kést. Amikor elkopott a hatszög rajta, vettem újat meglepően kevés pénzért, nem barkácsoltam, mert ha sima csavart tettem volna bele, esetleges zárlat esetén a kés feszültség alá került volna, ami elég előnytelen a néha nedves fűben.
7/9 anonim válasza:
6-os vagyok: most látom, ez tényleg elektromos géphez való csavar!
Az életed múlhat rajta, ne helyettesítsd más anyaggal, ez a kettős szigetelésű rendszer része!
8/9 A kérdező kommentje:
oké köszi, az eredetit raktam rá, de már ugy megcsiszoltam hogy 19 helyett 17es kulcsal lehetett megfogni
2018. jún. 22. 15:18
9/9 anonim válasza:
Amikor nagyon lekopott, a külső, kerek részét akkor is jól meg lehet fogni vízpumpafogóval, könnyen kitekerhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!