Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Falhoronymarora lehet prozsáko...

Falhoronymarora lehet prozsákot szerelni vagy csak porszívót szabad rá csatlakoztatni?

Figyelt kérdés

#fal #vésés #horonymaró #falba süllyeszt.
2018. máj. 4. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Igen ,lehet ha a porzsákra kívülről porszívót szerelsz.

Magában a porzsákon nem szívja át semmi a levegőt.Nincs vákuum ami bevigye a port a zsákba,ha nincs porszívó.

2018. máj. 4. 19:34
 2/8 Fantom83 ***** válasza:
90%
Ha jól tudom eleve porszívóhoz van kialakítva a rajta található csonk,mint a dekopír fűrésznél is.
2018. máj. 4. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem okoskodás, de a porzsák pillanatok alatt eltömődik. Van olyan masina, ami úgy működik mint egy nagy porszívó, de tud még valamit. Időnként valami okos szerkezet lerázza a zsákról a felgyülemlett port, utána megint jól szív. Szóval egyszerű mezei porszívó erre nem alkalmas.
2018. máj. 4. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
2018. máj. 4. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
itt van egy ilyen gép.
2018. máj. 4. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha már valaki ebben a formában feltesz egy kérdést tisztelt 3-5ig válaszoló,az profi gépet fog venni?

Nem hiszem.mert nem ért hozzá.

Egy fürdő vagy lakás villanyszereléséhez én sem tettem és nem is tenném,hogy beruházok egy ilyen gépre és ez után nem a belseje lesz poros,mert porfogónak használnám,vagy meghirdetném csak vigyék.

2018. máj. 4. 21:58
 7/8 Fantom83 ***** válasza:

# 6/6 -nak válasz.

Mivel szakembert alig találni,jobban megéri venni egy Lidis falhoronymarót,és megcsinálni.

Nem biztos,h többet nem fogja használni,lehet két hét múlva máik melóhoz is kelleni fog.

Nagyon beleuntam az ígérgetésekbe,hitegetésekbe,igyekszek minden munkát magamnak megcsinálni.

2018. máj. 4. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban jársz, ha kikölcsönzöl egy gépet és egy porszívót. Mennyi lehet egy napra a kettő, 8000? Rendes kisipari szerszámot kapsz és a port sem kell nyelned.
2018. máj. 5. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!