Falhoronymarora lehet prozsákot szerelni vagy csak porszívót szabad rá csatlakoztatni?
Igen ,lehet ha a porzsákra kívülről porszívót szerelsz.
Magában a porzsákon nem szívja át semmi a levegőt.Nincs vákuum ami bevigye a port a zsákba,ha nincs porszívó.
Ha már valaki ebben a formában feltesz egy kérdést tisztelt 3-5ig válaszoló,az profi gépet fog venni?
Nem hiszem.mert nem ért hozzá.
Egy fürdő vagy lakás villanyszereléséhez én sem tettem és nem is tenném,hogy beruházok egy ilyen gépre és ez után nem a belseje lesz poros,mert porfogónak használnám,vagy meghirdetném csak vigyék.
# 6/6 -nak válasz.
Mivel szakembert alig találni,jobban megéri venni egy Lidis falhoronymarót,és megcsinálni.
Nem biztos,h többet nem fogja használni,lehet két hét múlva máik melóhoz is kelleni fog.
Nagyon beleuntam az ígérgetésekbe,hitegetésekbe,igyekszek minden munkát magamnak megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!