Hogyan ragasszak össze egy eltört tükröt úgy hogy ne látszódjon nagyon a töréscsík?
Figyelt kérdés
Tegnap össze törtem a tükrömet nem kicsi darabokra max 12drabra tört egy kör alakú tükör sehogy nem találtam hogy hol vehetnék másikat és nekem csak ilyen kell jelenleg celuxal össze van ragasztva de nagyon zavaró a törés csík mit tegyek hogy ne legyen ott az a csík hallottam olyat hogy 5órán át tejbe kell tenni ez hatásos?2018. ápr. 13. 16:28
1/8 anonim válasza:
Csak a csere oldja meg. Am obi ban fogsz kapni
2/8 anonim válasza:
bemész egy üvegeshez....
Oda adod neki milyen méretű tükör kell neked és vág
és meg van oldva
3/8 bamboochatheone válasza:
Tejbe tegyed? :D Ez nagyon jó, de neked csak a csere oldja meg a dolgot.
4/8 anonim válasza:
Ikeában, obiban, praktikerben stb lehet kapni sokféle tükröt, de üveges vág neked bármilyen formát.
Eltüntetni a törést nem tudod.
(azt már csak mellesleg jegyzem meg így péntek 13-án, hogy törött tükröt tartani a lakásban balszerencsét hoz :D )
6/8 A kérdező kommentje:
Ha az üveges levag egy 15cm atmeroju tukrot az mennyibe kerul?
2018. ápr. 14. 20:20
7/8 A kérdező kommentje:
Jah es kor alaku
2018. ápr. 14. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!