Melyik a legvékonyabb merevítő anyag?
Egyetértek előttem szólóval!
Milyen hosszon szeretnél vele "merevíteni".
Nem tudom mire kell, de sanszos, hogy elérhető anyagot nem fogsz találni. Főleg úgy, hogy mivel nyomást akarsz vele "felvetetni" ezért a kihajlás lesz a kritikus. Ezt közel 0 keresztmetszetű anyaggal nem lehet megtenni.
"0 keresztmetszetű anyaggal nem lehet megtenni"
Nem a keresztmetszet a lényeg hanem a súly.
Vannak ezek a marhakönnyű repülők ami pár gramm az egész
[link] csak ezek balsafából készülnek és az rettentően merev, ha körbehajlítom akkor eltörik. olyan kéne amivel lehet egy félméteres körívet készíteni.
"ezek balsafából készülnek és az rettentően merev"
paff
gőzöld/főzd fel a balsafát és úgy kilágyul, hogy csomót lehet rá kötni
utána szárítsd ki.
Továbbra sem értem értek néhány dolgot, linkelj egy vázlatot rajzot azzal lehet beljebb leszünk.
Előttem szólónak igaza van, ha gőzölöd simán lehet hajlítani. (de akár kombinálhatod is ha szükséges először formára hajlítod majd akár szálirányt váltva ragaszthatod is egy másik darabbal).
De az is meglehet, hogy ha a geometrián módosítasz, kiegészíted akkor lehet előrébb leszel. (látatlanba beszélek, mert nem tudjuk pontosan mi kell, de egy karcsú rácsos (méhsejt, stb. ) szerkezet sokkal többet bír mint egy azonos keresztmetszeti területű tömör szerkezet) Illetve abba is bele lehet menni, hogy lehet olyan rácsos szerkezetet csinálni aminél túlnyomó többségben vannak a húzott rudak (a te esetedben a cérna).
"Melyik a legvékonyabb merevítő anyag?"
Bocs, de csak a férjem pö cse jut erről az eszembe.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!