Mesefiguràk karaktereit szeretném megformàzni, de miből?
Figyelt kérdés
A hàrom èves unokahúgomnak szeretnèk ezzel kedveskedni húsvètra, ès nem tudom hogy miből tudnàm megcsinàlni a figuràkat. olyat szeretnèk ami mèg mintàzhatò àllapotàban is szilàrdabb, pl.gyurma, de kèsőbb teljesen megszàrad ès kemèny lesz hogy ki tudjam festeni. Valamint ha leesik lehetőleg ne törjön el (tudom nehèz eset vagyok) es ha mondjuk a gyerek ràejti pl a làbàra ne szenvedjen sèrülèst annyira tehàt ne legyen kemèny ès nehèz. Egy nagyobb tojàs nagysàgúra szeretnèm egyèbkènt. hàzilag elkèszìthető egy ilyen anyag valamiből, vagy lehet-ekapni, nem túl dràgàn?2018. márc. 16. 08:03
1/3 anonim válasza:
Az agyag megfelelő erre a célra, de azt ha leejti, eltörik. Én csináltam már agyagból vázát, szobrot és nagyon jól sikerültek, pedig nem igazán ügyes a kezem.
3/3 anonim válasza:
Sókerámia. Napra se kell tenni, sütőben 5 perc alatt kiszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!