Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Dremel-el szeretek dolgozni....

Dremel-el szeretek dolgozni. Milyen munkakörök kapcsolódnak ehhez a géphez?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért,de valahogy imádok ilyen kis géppel,vagy más hasonló kis géppel dolgozni!Milyen munkáknál használják ezeket a gépeket amibe el is lehetne helyezkedni?El dremel-getek én egésznap is ha kell,fát,fémet,csak jó lenne tudni hol fontos ez a munka.

2018. márc. 13. 15:09
 1/8 Fantom83 ***** válasza:

Tudtommal hobbi kategória.

Legyél hivatalos márka forgalmazó,esetleg úgy,másképp nem tudom elképzelni,h megélj belőle.

2018. márc. 13. 15:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez kb a gombhoz a kabátot kategória. De mondjuk üvegpoharakat lehet vele csiszolni. Mármint mintát belegravirozni. De ebből nem élsz meg.
2018. márc. 13. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Csontfaragás ,gombkészítés ...
2018. márc. 13. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:

A dremel a hobbi kategória.

Ahol a céltárgy előállítása munka, ott CNC-géppel csinálják. Megtervezik a nyomvonalat, kiválasztják a szerszámot, és utána 10-ből 10 tárgy egyforma lesz (nagyon leegyszerűsítve). Még az üvegre név gravirozásnál is így csinálják a profik.

Otthon, rokonoknak lehet dremelezgetni...

Mennyid dremelezel egy tetszőleges munkadarabon, hány órát?

Óránként mennyit akarsz keresni? (a garantált bérminimumhoz már kell egy ezres óránként + közterhek)

Amennyi óra a termék előállítására fordítódik, + a nyersanyag ára + a helyiség, a gép amortizáció, stb

Ha megvan a végösszeg, adnál annyit a termékért?

Ha megvan a válasz, tudni fogod, miért nincs ilyen munkakör.

2018. márc. 19. 10:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen igaz, köszi.
2018. márc. 20. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Munka ügyben nekem is csak úgy volt közöm a Dremelhez (na jó, Proxxon, de egykutya), hogy kisérletezés, nullszéria, próbadarab gyártás közben egész más területen (elektronika) azonnal le kellett vágni, ki kellet fúrni, le kellett valamit faragni valami hasonlóra, mint amilyen a késztermék egy alkatrésze lesz.

Amikor csak egy elv, vagy egy részegység egy kis bizbaszának tesztelése volt a cél, akkor szokott előkerülni a marokfúrógép, fúróval, gyémánt-tárcsával, marótüskével. De ez nem maga a munka volt, hanem a munkának egy töredék része.

2018. márc. 20. 22:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudod mi jutott eszembe utolsó,én szoktam néha nézni ilyen motorral kapcsolatos dolgokat,és ott láttam hogy járat nagyobbításnál teljesítménynövelés céljából,marnak le a falból meg onnan ahonnan kell és ott hasonló gépet használnak.
2018. márc. 21. 07:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Régebben láttam még egy (kényszer?)vállalkozót, aki a borboltokat járta, és a névre szóló gravirozásokat csinálta az üvegekre. Mivel ennek a felára sem túl magas a vevő felé, el nem tudom képzelni, mennyit kapott üvegenként, de kb. olyan tempóval írta fel a betűket az üvegre, ahogy más ceruzával rajzol.
2018. márc. 21. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!