Van olyan festék spray amit ha ráviszek egy felületre, tükröt képez, vagy tükörszerű bevonatot?
Kedves Kérdező!
Tapasztalatom alapján némelyik sűrűbb krómeffekt festék alkalmas lehet a kívánalmaid szerint bevonat képzésére. Annyira tükröződni, h meglásd benne magad, nem fog, de fényvisszaverésre tökéletes.
Csinálj egy próbát a Pinty Evolution Chrome Effect sprayvel. Hozzáférhető és nem drága.
Kedves válaszadó!
Szerintem pont ez lesz az amire szükségem van! Köszönöm szépen válaszod! ;)
egyes vagyok
Vsz szükséged lesz alapozóra is. Vízbázisút használj, több rétegben, és min. 100-as smirglivel javasolt felérdesíteni az alapozott réteget a következő felvitele előtt. Ha Pinty gyártmányú festéket nem tudsz venni, válaszd a legsűrűbb spray alakú krómot, v a króm imitációt.
Nem mai kérdés de hátha jár még erre a segítőkész válaszoló. Szóval ezek a Pinty Plus festékek nem alapozás nélkül is használhatók? Én mondjuk konkrétan a Home verzióra gondolok most, bocsi, de idepofátlankodok a kérdésemmel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__felujitas__11067033-r..
Hát,nem tudom milyen felület volt a cél,ha fém akkor az elkövetkező "keresőknek"tudok segíteni.
De ha fa,akkor is.
Igazából alapozó mindenképpen kell.
De 100 as papírral,az alapozót fémen,fán,csiszólni orbitális hülyeség.
A gittet is 120 as száraz papírral kezdjük,majd 240,360,500,1000,1500,ha minőségi munkát akarsz 2000 vizes,majd az alapozó,utána 500,1000,1500,2000,majd a szín.
Ha 100 As papírral becsiszolod a fát,fémet,a csiszolás nyomokat az alapozó/szín nem fogja elvinni.
Az egész történetben,a csiszoló papír a legolcsóbb.
Ne ezen spóroljunk már.
Fát is festettem már,de két kérdés van ilyenkor amit el kell dönteni,lényeg hogy kész legyen,vagy hogy szép is legyen.
A fához,elég 1000 ig elmenni,majd rá a lazur stb.
De könyörgöm,a P80-P100papírral
Parkettát csiszolunk.
Vagy színtiszta fémet,de akkor is csak akkor ha nagyon durva a felület,és nem azért hogy tapadjon rá a festék,hanem hogy ha a kezeddel mrgsimogatod,csússzon át rajta, és ne érezd az egyenletlenseget.
De ennek otthon,kicsi az esélye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!