Miért "tejfölösödik" be a festék?
Figyelt kérdés
Vettem egy vízbázisú Trinát aqua (ha jól rémlik) festéket 1x használtam akkor tök jó folyós volt most használtam volna megint, de olyan "félfolyákony" lett. Kenhető, de közel sem olyan mint volt. Bőven a szavatossági időn belöl vagyok és szerintem légmentesen le volt zárva. Én arra gondoltam, hogy esetleg az ecset amivel festettem a múltkor maradhatott rajta némi nitrohigitó, így az belekerülhetett a festékbe. Elvileg vízzel hígítható azt megcsináltam, de az eredményen nem igazán változtatott.#festék #tejfölösödés
2018. febr. 28. 18:41
2/3 anonim válasza:
Én is csak tippelni tudok, megpróbálnám nagyon alaposan átkeverni (valami motoros/fúrógépes megoldással), ha nem segít megkérdezni egy festékboltban...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Meg tuti nem fagyott sőt. A ház legmelegebb helyére tettem, a kazánházba. A festékboltban amúgy azt mondták, hogy hát igen nincsenek megelégedve a trinát vízbázisával. Még arra gondoltam, hogy esetleg nitrós ecsettel nyúltam bele, de nem tartom túl valószínűnek. Ill, ha azzal is nyúltam volna bele akkor max 0,1-0,2ml nitrót kaphatott.
2018. ápr. 3. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!