Milyen a legolcsóbb benzinmotoros láncfűrész amit megéri megvenni?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 19:25
1/9 anonim válasza:
Hát ha ezekre a 12990 forintosokra gondolsz szerintem egyiket se.
2/9 anonim válasza:
Mire? Mert ha otthonra, akkor erősebb Hecht típusokról érdemes véleményeket keresni.
3/9 anonim válasza:
Mire kell és mekkora?
Mert ha otthon 2 gyümölcsfát akarsz kicsit jobban metszeni akkor tök mindegy, de ha komolyabbak a tervek, akkor rá kell szánni a pénzt a három márkás típusra. Megéri
4/9 anonim válasza:
Nem a legolcsóbb de ez alatt nem adnám: [link]
Itt sztem találsz is: [link]
Nekem van még egy hecht 929-es, eddig nem igazán vágtam vele de az olaj beöntőnél szivárog rendesen, és gravitációs olajozású. Ha úgy fordítom, teszem le engedi a kenő olajat.
Ehhez érdemes egy sthil lánc vagy szval vmi komolyabbat rátenni + vezetőt, akkor jó kis gép lesz belőle.
5/9 anonim válasza:
Ha meg az éves tüzelőt akarod összedarabolni, akkor valami Makita elektromos örök darab lehet.
6/9 A kérdező kommentje:
Itthoni használatra keresek. Tüzifa aprításra. Évi 10-12 m3.
2018. márc. 1. 16:45
7/9 anonim válasza:
Akkor ilyen pár tízezres gép szóba se jöhet. Ilyen 30-40 ezres meg olcsóbb. Ilyen mennyiségre a legjobb márkák kissebb gépeit se ajánlják. Mert hiába jó márka ha kicsi és nem arra való. Pláne hogy biztos nem akarod egy hétig vágni amire két nap is elég.
8/9 anonim válasza:
28. oldalon a kínálat árakkal.
9/9 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel az a baj,hogy bárki bármit beír mások lehurrogják úgy hogy a kérdéses gépet kezükbe sose fogták csak mendemondák alapján alkotnak véleményt.Ha legolcsóbbat veszed nyilván kínait fogsz venni,akkor azt vedd meg ami már ránézésre se néz ki szarul.Itt bizony a kül-csíny árulkodik a bel-becsről.Ha interneten rendelsz valószínűleg csalódni fogsz,ha egy picit is értesz a szereléshez és ki tudsz cserélni pár tömítést,gumi alkatrészt akkor nem kell telesírnod a világhálót,hogy csöpög az olaj a 20 ezer forintos gépedből miért nem vettél inkább 227 ezerért abból csak 8 éves korában csöpögött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!