Milyen erős fúrógép (Watt/nyatek) kell a csemperagasztó keveréséhez?
Azt nem fúrógéppel kell keverni. Nem alkalmas rá.
Keverőgépet kell venni. Lassabb a furdulat plusz nagyobb a nyomaték.
Ekkora mennyiséghez valóban nem kell keverőgépet venni .
Nem kell 1 vödörrel egyszerre lekeverni .750 w os bőven megteszi . Vagy 15 vödör zsákos maltert kevertem le vele ,pedig a malter jobban fogyott.Érezni mikor nyög a gép.
Engedd forogni .
"Ekkora mennyiséghez valóban nem kell keverőgépet venni ."
Mekkora mennyiség? Mert csak arról írt T. Kérdező hogy nem 1-2 vödör.
Fúrógéppel kínszenvedés, főleg ha haladni is akarsz.
Plusz sokkal precízebb ha 1 zsákot bekeversz egyszerre az adott mennyiségű vízzel. Na ezt egy fúró se bírja.
Dehogynem, csak nem barkácsgéppel kell keverni, és ha nem viszi nem kell nyüstölni. Eddig csak vállalkozónál láttam. Még egy ház burkolását is a rokonom végigkeverte a 30 éves EVIG fúróval.
Ha vállalkozni akar a kérdező, akkor a keverő gép egyértelműen. De egy háznál felesleges kiadás, mert 1 év után nem kell.Eladni meg tört áron tudod. Egy jó fúróval meglehet keverni. Egyébként én is azzal kevertem még a vakolóanyagot is a felújításhoz.
bocsi nem irtam a mennyiseget
csemperagasztorol van szo es max 4-5 zsak lenne (25kgos zsakok)
szerintetek neki lehet menni egy 1000W korul furogeppel? nem szamit ha egyszerre nem keverek csak egy fel vodornyit. de ezert nem akarok keverot venni..
Igen nekieshetsz 1000w vagy az feletti fúrógéppel.Az bírja és később is jó lesz a ház körüli munkákhoz.A keverőgépet meg rakhatnád talonba,mert azzal viszont fúrni nem tudsz.
Én egy teljes ház külső szigetelését,belső burkolását csináltam vele és nem mondta ,hogy nyekk.
Annyi az egész titka,hogy nem szabad hagyni,hogy bele fulladjon az anyagba.
Előbb a vizet és utána fokozatosan adagolni az anyagot hozzá,még el nem éri a megfelelő sűrűséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!