Új levegő kompresszornál betöltöttem az olajat de nem a mellékelt golyós szelepet tekertem bele hanem a vakdugót tettem vissza. Így ment 1 kicsit 1-2 percet. Lehet ettől valami baja? Mi az a szelep? Mit csinál?
Ha betetted a gyári vissza csapó szelepet,és még nem pusztult meg,akkor nem is lesz baj.
1-2 perc alatt semmi nem történik egy kompresszornál,legalábbis az enyémnél biztos nem,kell neki vagy 5 perc mire eléri a max nyomást.
Nem gyári vissza csapó szelep.
Gyárilag egy fehér vakdugó van az olaj beöntőn. Az olaj betöltés után egy úgynevezett olaj dugót kellene helyette betekerni amiben van 1 golyó. Ez tartozék is, de én voltam olyan hülye, hogy vissza tettem a vakdugót és bekapcsoltam. Erre lennék kiváncsi hogy ez tehet-e benne kárt. És hogy miér kell ez a golyós olajdugó. Mit csinál ez.
Ha jól emlékszek az én kompresszoromon is csak egy műanyag vakdugó van,egy fekete gumi gyűrűvel,és semmi extra.Holnap megnézem a kedvedért.
Szerintem ha gyárilag is vakdugó van,akkor nincs különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!