Milyen kompresszort vegyek?
Figyelt kérdés
Üdv!
Kérdéssel fordulnék felétek,vásárolni szeretnék egy új kompresszor de nem tudok dönteni.2 típust néztem ki. Az egyik [link] a másik [link] ez lenne. :) ki melyikre szavazna? jó-rossz vélemények?
2018. febr. 2. 19:36
1/7 anonim válasza:
A jófogásos link NEM jó!!!(mondjuk én megtaláltam amúgy is)
A jófogásos eleve 2hengeres,majd'100literrel többet tud percenként,nekem szimpatikusabb.
3/7 anonim válasza:
Attól is függ, mi a fontosabb, -milyen célra kellene?
A nyomás a lényeg, vagy a levegő mennyisége?
4/7 A kérdező kommentje:
a lincos is 2 hengeres de az nem szíjhajtású :/ de nem tudom hogy ez a KRAFTDELE milyen lehet meg bíz hatóságilag .tudja e egyáltalán azt a számot:/
2018. febr. 2. 20:40
5/7 A kérdező kommentje:
légkulcs,(kisebb homokszóró)és egyéb pnematikus eszközök használatára :/
2018. febr. 2. 20:42
6/7 anonim válasza:
Próbálj befeszíteni arra, hogy felsorold, mi a lószar az az egyéb! Mi vagy te, jogász?
7/7 Fantom83 válasza:
Nem biztos,h csak ebben a két márkában kellene gondolkodni.
Nekem volt már egyhengeres Göde-m,most Scheppach-om van,egyikkel sem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!