Egy csavar fejét hogyan tudom házi módszerrel "kissebbíteni"?
semmi speckó szerszámom nincs, csak az átlagosak, de hogyan tudnám egy csavar fejét majdnem ugyanbakkorára összenyomorgatni, mint amekkora maga a csavar? kalapáccsal ha kitartó vagyok, előbb-utóbb össze tudom kalapálni pl?
(egy kábelbe kellene beférnie, és csak alig lehet nagyobb a csavar átmérőjénél)
Vegyél egy hernyócsavart. Ez a legtisztább megoldás.
Vagy ha van otthon valamilyen csiszolód(ami nem rezgőcsiszoló) akkor azzal tudod megoldani. A kalapács nem megoldás.
1es vagy 2es de ha fúrógépbe fogod akkor tegyél rá két anyát kontrázva és azzal fogd be majd reszelővel egy köralakra szeded. Vagy venni csavart, szerintem jobb a részmenetes csavar. A hernyócsavarnál menet nélküli rész vékonyabb. A részmenetesnek meg levágod a fejét és kész.
Én is a hernyóra szavazok,vagy fogod a sima csavart fűrészlappal lefejezed,majd a friss vágásnál keresztbe befűrészeled olyan mélyen,h lapos csavarhúzóval meg tudjad forgatni,és kész.
A hernyó csavar esetéven Imnusz kulcsra is szükséged lesz,a befűrészeléses módszernél csak egy lapos csavarnyúzóra!
Remélem tudtam segíteni!
köszi, igazából mind jó lett volnam, de a legegyszerűbbnek a hernyó tűnt, és már meg is oldva a dolog, csak nem tudtam h egyáltalán létezik ilyen.
köszi a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!