Fényes papír ragasztásához vagy vastagabb műanyag tartalmú kartonszerűség ragasztásához mi a legjobb tartós ragasztó?
kartonhoz lehet, de fényeshez is? én sok könyvet láttam már szétesni, épphogy nem mondanám nagyon tartósnak
másrészt ezt csak nagy kiszerelésben lehet venni, nem?
Az a baj,hogy nem ezt használják a könyvekhez,mert drága!
Igen,műnyomóhoz is jó(fényeshez).
Nyomdászellátóban van 1,1-s nem tudom,hogy liter,vagy kiló...--angol,a mértékegység//kiszerelése is az.
Passz...szerintem hűvös helyen egy évig is...
A fontos! Ha hígítani kell,önts ki egy kicsit,és azt hígítsd! Ha megmaradt,NE öntsd vissza! A kupában NE önts rá vizet,mert bepenészedik. Még ha vizes az ecseted,lehetőleg azt se mártsd bele a kupába.
Hagyni kell,be fog bőrösödni,ez elzárja a levegőtől. Ha később használod,ezt a réteget csak felvágod,nem szeded le...és használat után"visszatakarod" vele a felületet.
A tetejét mindig a lehető leghamarabb tedd vissza rá.
Ja!
Fagyveszélyes...ha megfagy-kidobhatod.
Ha papír, akkor csirizzel (liszt+víz keverékű paszta) ragasztható. Összepréselten szárítva akár évtizedekig is tart a ragasztás.
Pillanatragasztóval is lehet papírt ragasztani, de a papírkereskedésekben is rengeteg fajta ragasztót lehet kapni.
Jómagam a csiriz híve vagyok, 99% esetén beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!