Szerintetek árulnak ilyet?
Barkácsbkltban szerintetek találhatok ilyen csavarhúzót ?
Ezen csak a fej van,egy kis lyuk van a közepén.Elég speckó csavarhúzónak tûnik,ezért kételkedem
(Torx t9r)
Hétfőn megpróbálkozok először egy kis barkácsüzletben,ha nincs akkor megyek a nagyobbakba,praktiker stb
Köszönöm mindenkinek a gyors választ ! :)
Azt hittem,hogy rendelnem kell,de így van esély arra,hogy mégsem
Még egy kérdés :
Ha megyek,akkor vigyem a csavart is ?
Egyet kitudtam szedni késsel is,de a többi már nem ment.Félek,hogy az a kis fém,ami a csavar közepén van eltörik.Igaz már késsel nekimentem az egyiknek,kicsit meg is tágítottam.De beláttam,hogy a puszta erő nem megoldás
ha csak saját célra kell, nem baj ha kitörik a pöcök.
ha vannak laps csavarhúzóid, azt be tudod akasztani a pöcök mellé. max ha letörik, fogsz egyel nagyobb csavarhúzót, vagy sima torxot, es azokkal mar menni fog
Szerintem mindenképpen olyat vegyél aminek furatos a közepe.
Nagyon megszívtam a teli végű készlettel.
Elektromos fűnyíró kapcsolójával kínlódtam,le kellett törni a csavarok közepén a pöcköket,de a legutolsó csavart nem értem már el,így vettem egy új készletet,aminek furatos a közepe.
Sőt,később számítógép HDD szétszedéséhez vennem kellett még egy készletet,mert ha jól emlékszem a készleteim mind T-10 mérettől indultak felfelé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!