Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szerintetek árulnak ilyet?

Szerintetek árulnak ilyet?

Figyelt kérdés

Barkácsbkltban szerintetek találhatok ilyen csavarhúzót ?

Ezen csak a fej van,egy kis lyuk van a közepén.Elég speckó csavarhúzónak tûnik,ezért kételkedem

(Torx t9r)

[link]

2018. jan. 20. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Persze árulnak készletben is.
2018. jan. 20. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Nagyobb barkácsboltokban (Praktiker, szerszám szaküzletek)simán van, de valószínűleg készletben, szóval csak azt az 1 fejet nem biztos, hogy meg tudod venni.
2018. jan. 20. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Trox bit fej. Barkácsban akár db is .
2018. jan. 20. 21:31
 4/10 A kérdező kommentje:

Hétfőn megpróbálkozok először egy kis barkácsüzletben,ha nincs akkor megyek a nagyobbakba,praktiker stb

Köszönöm mindenkinek a gyors választ ! :)

Azt hittem,hogy rendelnem kell,de így van esély arra,hogy mégsem

2018. jan. 20. 21:52
 5/10 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés :

Ha megyek,akkor vigyem a csavart is ?

Egyet kitudtam szedni késsel is,de a többi már nem ment.Félek,hogy az a kis fém,ami a csavar közepén van eltörik.Igaz már késsel nekimentem az egyiknek,kicsit meg is tágítottam.De beláttam,hogy a puszta erő nem megoldás

2018. jan. 20. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Biztosabb, ha viszed. Több méretben van.
2018. jan. 20. 23:36
 7/10 anonim ***** válasza:

ha csak saját célra kell, nem baj ha kitörik a pöcök.

ha vannak laps csavarhúzóid, azt be tudod akasztani a pöcök mellé. max ha letörik, fogsz egyel nagyobb csavarhúzót, vagy sima torxot, es azokkal mar menni fog

2018. jan. 21. 09:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen,saját célra kell.Van egy ps4 konzolom,és 2 ilyen biztonsági csavarral van lezárva.Kiszeretném tisztítani belülről kicsit.Igen,nem lenne baj ha csak letörne,csak ugye még benne van a konzolba,és úgy nehezen lehetne.Nem akartam neki esni nagyon,nehogy beletörjem vagy ilyesmi.Nem venném meg azt a csavarhúzót ha kijönne késsel,de nem :/ Az egyik kijött,a másik nem.Már jól kitágítottam,szóval remélem nem lesz baj belőle
2018. jan. 21. 10:07
 9/10 Fantom83 ***** válasza:

Szerintem mindenképpen olyat vegyél aminek furatos a közepe.

Nagyon megszívtam a teli végű készlettel.

Elektromos fűnyíró kapcsolójával kínlódtam,le kellett törni a csavarok közepén a pöcköket,de a legutolsó csavart nem értem már el,így vettem egy új készletet,aminek furatos a közepe.

Sőt,később számítógép HDD szétszedéséhez vennem kellett még egy készletet,mert ha jól emlékszem a készleteim mind T-10 mérettől indultak felfelé...

2018. jan. 21. 17:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Uh tényleg megszívtad.Nem értem minek kell ilyennel lezárni :/
2018. jan. 21. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!