Műanyag motorfűrész tankot mivel lehet ragasztani?
Figyelt kérdés
2018. jan. 15. 18:49
1/8 anonim válasza:
Ragasztani nem nagyon lehet, viszont ha elviszed műanyag javító műhelybe, ott lehet meghegesztik.
2/8 anonim válasza:
Vidd el egy műanyag lökhárító(autó) javítóhoz!
4/8 anonim válasza:
2 dolog is van ami a ragasztók nagy ellensége.
Rezonáció és benzin.
Nincs olyan ragasztó ami bírná a benzinben ázást.
Vannak ugyan 2k benzinállónak mondott ragasztók, de azok is max. csak a fröccsenő benzint bírják.
Vegyél újat, vagy tényleg műanyag hegesztéssel foglalkozó műhely...
5/8 bamboochatheone válasza:
Utolsó: van egy ami bírja, az FBS. Ez egy szilikonragasztó, nekem 3 éve ezzel van megragasztva a fűkaszám tankja ami évente kb 45-50 üzemórát megy. Eddig bírja.
6/8 anonim válasza:
"Utolsó: van egy ami bírja, az FBS. "
Akkor tévedtem, elnézést.
Pár éve a motorom porlasztójában leszakadt úszó tartó fület akartam visszaragasztani. Speciális, benzinálló fémragasztót vettem, méregdrágán.
Fél napig bírta is, aztán leoldotta a benzin :-(
Elszineződött és levelesen levált a fémről.
7/8 bamboochatheone válasza:
Igen, sajnos én is így jártam anno egy fűnyíró úszójával. Az ilyen benzinálló mókák ritkán működnek. :(
8/8 anonim válasza:
Biztos, hogy megéri megragasztani ?
Mondjuk egy előnye lehet. Ha lángoló motorfűrésszel dolgozol nem fázik a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!