Jövő hónapban vásárolnék egy Fuxtec KSE141-es fűrészt, mennyire megbízható ez a gép?
Köszi szépen!
Azért is kérdeztem, mert egyik erdész ismerősöm mondta nekem, ha mindenképpen láncfűrészt akarok venni és ha nem akarok rá költeni 80ezret, a Fuxtecet ajánlaná.
Neki 3 db van számos példányból/típusból közel 2 éve és azt mondta, hogy a lánc és vezető cserén kívül más nem volt vele, max a porlasztón állított egy picit.
Fuxtec KS-162 gépem van(61.5cc) ez a sorozat legnagyobb és legújabb modellje-egy kalap sza-r.Makitához hasonlítani kb olyan mint a Skoda 120- Opel Astra...Makita Dcs 460 gépem is van (45.5cc) kereszbe kasul megeszi a 61.5cc Kínai szutykot.Igen a Maki drágább ,pont 2.5x annyiba került de 9. éve megy erdőben, a nagy Fuxi 3. éves direkt otthoni fa darabolásra vettem és 30-m3 akác után szinte mindene elromlott. Lista-
Berántó-kuka
Berántó töréskor ledarálta a lendkerék lapátokat is-kuka
láncdekin csavarok-kuka
kuplungcsapágy-kuka
Légszűrő mindent be eresztette a port -új HD szűrőt kelett venni-kuka
325/7 Fogasív 10 m3 darabolás után-kuka
Olajcső 2.év után zsugorodott-kuka
Ezekhez hozzájön még a gép irdatlan súlya és a hatalmas vibráció.
Ha összeszámolom az alkatrész pótlást a szerelési költséggel ,sokkal gazdaságosabb egy drágább de valódi minőséget takaró gép,vagy egy sokkal olcsóbb áruházi darab amire 1-2 év TÉNYLEGES garancia vagy és nem firtatják kinek a hibájából romlott el a gép hanem szó nélkül -kicserélik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!