Workzone (ALDI) fúrókalapáccsal van valakinek tapasztalata?
Három év garancia van minden aldiban kapható worzone műszaki cikkre. Eddig sem a láncfűrészem, sem a fúrógépem, sem az akkus fúrógépem nem térdelt le, pedig használva vannak rendesen.
Az akkus fúróm tíz éves, és még működik, nem kellett aksit cserélni, csak sűrűbben tölteni.
Ha az van a fúróra írva, hogy ütve is fúr, akkor vedd meg.
Egyébként szívesen odaadják a kezelési könyvét, vásárlás előtt elolvashatod.
Illetve a pontos típust megnézed a neten..
három évig biztosan használhatod gond nélkül. Ha az alatt nem romlik el, akkor soha.
Rosszul kerestem, megvan a gép. Ez egy kiváló masina, mindenképpen jól jársz vele. 2 lóerős motor, gyakorlatilag mindent bír.
Nekem is van ilyen, csak Einhel. Ez ugyan az, mint a Workzone. Tíz évvel ezelőtt vettem, túlélt egy házfelújítást is.
Nekem megvan egy korábbi modellaz 95%ban ugyanilyen. Nyüstölőm 3 éve,és semmi baja,pedig már kapott port ütést mindent,házgyári panel vésést.
1 apróságot hiányoltam én csak belőle,! hogy csakis jobbra forog a gép(nincsen irányváltója),azaz kicsavarozni nem lehet vele,csakis befele,és miután behajtott egy erős 13mmfejű fisher csavart ,,és aztán valamiért ki kellett venni ,hát elég sz&r volt fogóval kitekerni:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!