Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Workzone (ALDI) fúrókalapáccsa...

Workzone (ALDI) fúrókalapáccsal van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Panelben szeretnék betonba fúrni pár lyukat, amihez lehetőleg nem akarok sok tízezret kiadni egy gépre. Holnaptól Aldiban kapni 16-ért ilyen gépet. A kérdésem, hogy mennyire tartós? És mennyire használható betonfúrásra?

2017. dec. 27. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Három év garancia van minden aldiban kapható worzone műszaki cikkre. Eddig sem a láncfűrészem, sem a fúrógépem, sem az akkus fúrógépem nem térdelt le, pedig használva vannak rendesen.

Az akkus fúróm tíz éves, és még működik, nem kellett aksit cserélni, csak sűrűbben tölteni.

Ha az van a fúróra írva, hogy ütve is fúr, akkor vedd meg.

Egyébként szívesen odaadják a kezelési könyvét, vásárlás előtt elolvashatod.

Illetve a pontos típust megnézed a neten..

három évig biztosan használhatod gond nélkül. Ha az alatt nem romlik el, akkor soha.

2017. dec. 27. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Rákerestem az aldiban, nem reklámoznak ilyen fúrót.
2017. dec. 27. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Rosszul kerestem, megvan a gép. Ez egy kiváló masina, mindenképpen jól jársz vele. 2 lóerős motor, gyakorlatilag mindent bír.

Nekem is van ilyen, csak Einhel. Ez ugyan az, mint a Workzone. Tíz évvel ezelőtt vettem, túlélt egy házfelújítást is.

2017. dec. 27. 10:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
2017. dec. 27. 10:49
 5/8 bamboochatheone ***** válasza:
A lehető legjobb ár/érték arányú gép. Mindenképpen vedd meg! :)
2017. dec. 27. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem megvan egy korábbi modellaz 95%ban ugyanilyen. Nyüstölőm 3 éve,és semmi baja,pedig már kapott port ütést mindent,házgyári panel vésést.

1 apróságot hiányoltam én csak belőle,! hogy csakis jobbra forog a gép(nincsen irányváltója),azaz kicsavarozni nem lehet vele,csakis befele,és miután behajtott egy erős 13mmfejű fisher csavart ,,és aztán valamiért ki kellett venni ,hát elég sz&r volt fogóval kitekerni:)))

2017. dec. 27. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Ma vettem egy ilyent az Aldiban. Normális, hogy amikor elindul, akkor egy fehér villanást látok a készülék házából?
2017. dec. 28. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:
A szénkefés motorok induláskor igen nagy áramot vesznek fel(3x a névlegesnek),és ez okozza a villanást a szénkeféknél. Ez 1 normális dolog.
2017. dec. 28. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!