Titeket is idegesít hogy rendszeresen kevesebb vezetéket adnak mint amennyit kérek? -Persze az ár annyi amennyi.
Már nagyon rég óta idegesít a téma hogy ha én veszek 5méter vezetéket az ne 4m 10cm legyen hanem minimum 5 méter, csak én látom ezt így? Ennyire Spórolni kell?
Ez csak engem idegesít?
Vigyél magaddal centit és még a "tetthelyen" mérd meg!
Mondjuk itt ahol lakom, a gazdaboltban nem adnak kevesebbet.
Esetleg ne abban a boltban vásárolj, ahol rendszeresen átvágnak!
Az utóbbi huszonöt évben elterjedt
a kábeleket (általában) 500 mm-enként valamilyen szimbólummal pl.: két csúcsával szembefordított háromszögekkel jelölni...
Tehát ha az üzletben nem a két "nyílhegy" között végződik a kábel, akkor eleve
"elszabták" ebből egyértelműen szembetűnik.
Engem inkább az "bosszant" hogy a hangtechnikai kábeleken is jellemzően alkalmazott félméterenkénti jelölést pontosan a csatlakozóból kilátszó részéhez illeszteni
nagyon gazdaságtalan....
(Ugye kell 15-20mm blankolás a törésgátlón belül és ahhoz, hogy kívül pont a jelöléseknél legyen a kilátszó rész kb. 450 mm-et el kellene pocsékolni minden végződésnél.
Nos ez több, mint luxus.)
„Titeket is idegesít hogy rendszeresen kevesebb vezetéket adnak mint amennyit kérek?”
Engem miért idegesítsen, hogy te kevesebb vezetéket kapsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!