Fekete Kinga Anna kérdése:
5 órám van! Mit csináljak? Kétségbe vagyok esve ugyanis 5 óram van, hogy összecsapjak valami ajándékot a szüleim házassagi évfordulójára! Kerlek adjatok valami gyors és bölcs ötletet!
Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 10:58
2/10 anonim válasza:
Nincs is jobb, mint az ajándékozást kötelességnek érezve ezen stresszelni a végtelenségig. Egy csokor virág, egy üveg jó bor. Ha más nem jut eszedbe, ez mindig bejön.
3/10 anonim válasza:
Írj egy full megható verset nekik és olvasd fel
4/10 anonim válasza:
Könyvesbolt: ha tudod, mit szeretnek olvasni, hamar megvan. DM: illatszeres csomag, vagy te állítod össze.
Virágbolt: csokor vagy cserepes virág
Élelmiszerbolt: bonbon, más édesség, kávé, tea, bor stb.
5/10 anonim válasza:
Miért neked kell ajándékot venni az ő házassági évfordulójukra? :-O
6/10 anonim válasza:
Süss egy pogácsát, sajtos rudat vagy meggyes piskótát, kókuszgolyót. Annak örülni fognak, eleszegetik majd úgyis, és nem tart sokáig megcsinálni.
Neked egyébként sem kell az ő évfordulójukra ajándékot venni, ilyenkor egymásnak szokás.
7/10 anonim válasza:
Na mi lett? Ugye nem dőlt össze a világ...
8/10 anonim válasza:
"Kerlek adjatok valami gyors és bölcs ötletet!"
A következő évfordulójukra majd időben kezdj el felkészülni, akkor nem lesz majd ilyen kétségbeesős, pánikolós hangulata ennek a szép eseménynek.
9/10 anonim válasza:
A másik, hogy tényleg jogos volt az előzőekben feltett kérdés: miért kell neked a szüleid házassági évfordulójára ajándékot venni? Ez róluk szól, ők ünnepeljék meg együtt, de kívülállók nem szoktak ilyenkor ajándékot adni, még gyerekek sem. Legalábbis én még nem hallottam ilyenről.
10/10 anonim válasza:
Az 5 órából kettőt disz dobozban szépen becsomagolva lehetne oda adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!