Gőzgenerátornak 30 literes Hajdú bojlerbe, ha teszek 2-3 fűtőszálat, nyomás kapcsolót, ami ~3-4-5 bar körül beengedi a kabinba a gőzt, az jó lehet? Köszi.
Köszi az értelmes hozzásszólásokat, de 1. nem véleményt kértem, hanem némi szakmaiságot. De, akkor már ha felmerültek ezek a roppant okos tanácsok: - Nem ezen akarok ülni és várni ahogy felrobban, hanem ez egy zárt helyiségben lesz (fatároló, ahol ha felrobbanna (amit nem fog), akkor vizes lesz a fa. Na bumm...tragédia.
- Nem fog felrobbanni, mert tervezek rá biztonsági szelepet, ami kinyit a megfelelő nyomáson.
- Ráadásul nekem nem kell nyomás, nem gőzgépet akarok. 3-4 Bar a hálózaton is van, ugyh ha 4-5-öt kibír a bojler (márpedig kibír), akkor megint ott tartunk, hogy felesleges volt az első két komment.
Esetleg valaki aki okosabb?
Csak azt tudom ismét írni, hogy ez nem játék. Itt nem arról van szó, hogy meghekkelem a zacskós dr ötkert és kikeverem a pudingot kukoricalisztből. Itt nyomás van, forró víz, elektromosság.
Nem véletlenül kerülnek annyiba a gőzgenerátorok. Ha nem tetszik az árcédula, forralj kamilla teát egy edényben, aztán törölköző alatt inhalálj. A légutakban ugyan azt éred el és biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!