Többszálas vezetékkel szabad-e fázist bekötni?
Tudsz sodrottat(több ereset) használni. Azért nem használják, mert a dobozokba nem lehet belenyomni a sodrottat, mert kirúgja magát.
Viszont wago típustól függően nem köthető bele sodrott.
Megnéznétek, hogy a vastagon jelölt átkötés szabályos, biztonságos és alkalmas-e arra, hogy a konnektor fixen be legyen kötve, míg a tükörvilágítás kapcsolható maradjon?
Ha jól értem az a gondod, hogy amikor lekapcsolod a villanyt, akkor a villanyborotva dugaljt is áramtalanítod.
Régen ez volt a szabvány, mert vizes helyiségről van szó. Egyedüli oknak hogy folyamatosan legyen benne áram csak azt tudnám elképzelni, hogy valami rádiót, órát üzemeltetsz róla, ás annak a tápellátási igényeire kell az áram. A mostani szabványokkal nem vagyok teljesen tisztában, de ha jól tudom megengedi a fix dugaljat ha a kádtól legalább egy méterre(?), van. Szerintem ha a tükörnél van a dugalj, és nem arra irányul a zuhanyrózsa nem követsz el nagy hibát. A rajzolt átkötéssel különben működni fog a dolog.
"Ha jól értem az a gondod, hogy amikor lekapcsolod a villanyt, akkor a villanyborotva dugaljt is áramtalanítod."
Igen.
A kádtól légvonalban több, mint egy méterre van a dugalj, kb. 1,5m magasan, a tükör melletti kisszekrényben, melynek van ajtaja is, így fröccsenő víz nem juthat oda.
Elektromos fogkefe csepptöltőjét szeretném róla üzemeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!