Mennyire jó eme forrasztó?
Üdv! Mielőtt jönnének a kometek,hogy "Vegyé' Wellert, azt használok 20 éve hibátlan" tudom és tudom. Majd lesz csak nem most használtan meg nem veszek.
Nézegettem forrasztó állomásokat, tavaly télen akciós volt a Tesco-ban a forrasztó 1350Ft-ért meg is vettem. Éltem legeslegnagyobb (Ezt mér' húzta alá pirossal?!) hibáját követtem el. Ide hordta mindenki a sok szutykát az osztályból, én meg ezzel kínlódtam... Elegem lett, eladtam pár szétszedett műszaki cikkből pár darabot és lett 8000 Ft-om. Mielőtt jönne valaki diák vagyok, suli közben nem tudok dolgozni, anyáméktól meg biztos nem kérek.
Szóval van 8000 Ft-om pákára ezt néztem ki magamnak. Lehet kapni hegyet hozzá, és még egyéb kellékekre is marad pénzem ha ezt veszem. Vagy mit ajánlotok ennyiből? :)
Köszönöm a válaszokat!
Sztem teljesen jó.
Kollégám hobbizik otthon, ő kínából rendelt tört áron hasonlót. Pár hegy, tartalék fűtőbetétet, és hasonlóan szabályozható. Megvan vele elégedve, talán már 2 éve volt a vásárlása.A weller is ezekből áll, nem kell hasra esni tőle, ma már tömegesen állítják elő ezeket.
Pedig Wellerem lesz :D Köszi amúgy a választ...
Ajánlottak használt Wellert 9-ért mert fiatal barkácsoló vagyok.De nem fogadtam el, mert drága a fűtőszál, illetve valahonnan szerezni kéne 24v-os trafót és diódát az egyenirányításra.
Ez meg nagyon meghaladta volna az anyagi lehetőségeim. Meg na a 20 év az 20 év. Majd egyszer veszek ha lesz pénzem 40-ért, és csinálok pákatrafót mellé
Most akartam venni én is, de a hatvan Watt kevés. A jelenlegi 80Wattos, és néha türelmetlen vagyok, ezért kellene egy erősebb.
Javaslom, elveid ellenére nézz szét az ócskapiacon. Meg fogsz lepődni.
amúgy (nekem)a 60 Watt kevés, és rövid a madzagja is.
Mivel a pénzt nem nyomtatod, ezért nézz körül( a neten ne, mert ott és sem találtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!