Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mennyire jó eme forrasztó?

Mennyire jó eme forrasztó?

Figyelt kérdés

Üdv! Mielőtt jönnének a kometek,hogy "Vegyé' Wellert, azt használok 20 éve hibátlan" tudom és tudom. Majd lesz csak nem most használtan meg nem veszek.

Nézegettem forrasztó állomásokat, tavaly télen akciós volt a Tesco-ban a forrasztó 1350Ft-ért meg is vettem. Éltem legeslegnagyobb (Ezt mér' húzta alá pirossal?!) hibáját követtem el. Ide hordta mindenki a sok szutykát az osztályból, én meg ezzel kínlódtam... Elegem lett, eladtam pár szétszedett műszaki cikkből pár darabot és lett 8000 Ft-om. Mielőtt jönne valaki diák vagyok, suli közben nem tudok dolgozni, anyáméktól meg biztos nem kérek.

Szóval van 8000 Ft-om pákára ezt néztem ki magamnak. Lehet kapni hegyet hozzá, és még egyéb kellékekre is marad pénzem ha ezt veszem. Vagy mit ajánlotok ennyiből? :)

Köszönöm a válaszokat!

2017. dec. 1. 18:21
 1/9 A kérdező kommentje:

Jah igen link lemaradt..

[link]

itt pedig a hegyek: [link]

2017. dec. 1. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sztem teljesen jó.

Kollégám hobbizik otthon, ő kínából rendelt tört áron hasonlót. Pár hegy, tartalék fűtőbetétet, és hasonlóan szabályozható. Megvan vele elégedve, talán már 2 éve volt a vásárlása.A weller is ezekből áll, nem kell hasra esni tőle, ma már tömegesen állítják elő ezeket.

2017. dec. 1. 18:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Pedig Wellerem lesz :D Köszi amúgy a választ...

Ajánlottak használt Wellert 9-ért mert fiatal barkácsoló vagyok.De nem fogadtam el, mert drága a fűtőszál, illetve valahonnan szerezni kéne 24v-os trafót és diódát az egyenirányításra.

Ez meg nagyon meghaladta volna az anyagi lehetőségeim. Meg na a 20 év az 20 év. Majd egyszer veszek ha lesz pénzem 40-ért, és csinálok pákatrafót mellé

2017. dec. 1. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A másik dolog amit tanulj meg az életben ha veszel valamit ne mond el senkinek vagy tanulj meg nemet mondani. Mert ha világgá kürtölsz valamit hogy ezt v. azt vettél másnap ott állnak érte sorba. Hidd el én tudom. És még vigyázni se vigyáznak rá sok esetben. Vagy neked kell visszakönyörögnöd a sajátodat.
2017. dec. 1. 18:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsot. Nem szoktam kölcsönadni nagyon semmit, max barátok (van 2 :D). Ha valakinek kell valami mondom neki,hogy elmegyek hétvégén, vagy hozza el és megcsinálom egy 500-asért :D
2017. dec. 1. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen (is) van. Jól fűt, igénytelen, kevésbé precíz munkákra telesen jó. Ami nem tetszik benne, hogy túl rövid a páka vezetéke.
2017. dec. 1. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Most akartam venni én is, de a hatvan Watt kevés. A jelenlegi 80Wattos, és néha türelmetlen vagyok, ezért kellene egy erősebb.

Javaslom, elveid ellenére nézz szét az ócskapiacon. Meg fogsz lepődni.

amúgy (nekem)a 60 Watt kevés, és rövid a madzagja is.

Mivel a pénzt nem nyomtatod, ezért nézz körül( a neten ne, mert ott és sem találtam)

2017. dec. 1. 19:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Piacon kezdem. Sajnos vagy inkább szerencsére ez nem Pest. Itt egy törött Dvd lejátszó 2000 Ft mert újkorában 20 volt..
2017. dec. 1. 19:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Forrasztóvízre megéri beruházni? Kemény 800ft
2017. dec. 1. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!