Bontott téglából csináltunk kapuoszlopot. Most, hogy kész lett, szeretnénk valamivel lekezelni, hogy patináns is legyen, meg szép is. Ti mivel kezelnétek le?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 16:24
1/6 anonim válasza:
Jó lenne itt most egy kőműves. Én csak azt láttam, hogy a házsorunkon, valami lakkal kenték be utána és nagyon klasszul mutatott.
2/6 anonim válasza:
A Murexinnek és a Knaufnak is van cementfátyol eltávolító impregnálója. (lehet, hogy más cégeknek is, én ezt ismerem. 2 lépés, egyrészt leszedi a maradék cementet (visszakapja a téglaaszínét) másrészt az impregnálótól megörzi és nem lesz olyan érzékeny a vízre. Az építési áruházakban általában nincs, szakboltban kapható.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! Megpróbálom megszerezni valahol.
2010. jún. 1. 19:33
4/6 anonim válasza:
A lenolajtól lesz szép,ezt is kőmüves mondta.
5/6 anonim válasza:
nem patináns, hanem patinás. még a helyesírás-ellenőrző is aláhúzza...
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszolók!Köszönöm a tanácsaitokat.Kipróbáljuk,amelyik a legjobban tetszik,azt fogjuk alkalmazni.Kiemelten szeretném megköszönni az utolsó "segítőmnek" azt a fáradozását,hogy röviddel éjfél előtt nekem válaszoljon.Elképzeltem magamnak ahogy ott ül az íróasztalánál-előtte nagy halom dolgozat, amit holnapig ki kell javítania.De azért volt olyan kedves,és szakított magának annyi időt,hogy engem is kijavítson.KÖSZÖNÖM!
2010. jún. 3. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!