Férfiak, ez jó karácsonyi ajándék? Szerszámkészlet
10es orulok, gratula :) vagy mit mondjak?:D
Nem érdekel. Nem szánunk többet 5 ezernél,ez van ebben egyeztunk meg.
Na olyasmilye pont van,bosch-al tele van. De most átnéztem a dolgait villáskulcs szett sztem jol jonne ,mert a regibol 3 db van meg neki a 8 helyett meg imbuszkulcs kéne.
Boschnak van villáskulcs szettje??:)
Nem feltétlen dicsekvésből írtam, pusztán rávilágítani, hogy 1 minőségi szerszám ára nem itt kezdődik...
Valójában egyszerűbb lenne ajánlanunk bármit, ha tudnánk mi az a faglalkozás, vagy hobbi amihez szükség van rá...feltételezem nem csak porosodni kell a sufniba dísznek... vagy ha igen, arra az is jó amit linkeltél.
Nincs kulonosebb hobbija csak lakatosmunkát vállal,erdész mellette igy elkélnek a szerszamok.
De arra gondoltam hogy kisebb szettet vennék neki. Multkor lattam h hianyos a csavarhúzó készlete
Esetleg azt ajánlhatnátok. Vagy hegesztő maszkot !
Hát hegesztőmaszk mármint aminek értelme is van, az végkép nem az 5000res kategória,
Nézelődj a stanley nél barkács kategóriában ez az abszolút jó márka, és black friday -t tartanak a héten:
"De most átnéztem a dolgait villáskulcs szett sztem jol jonne ,mert a regibol 3 db van meg neki a 8 helyett"
"Multkor lattam h hianyos a csavarhúzó készlete "
Az, hogy nincs a helyén, még nem feltétlenül jelenti azt egy barkácsolgató férfi esetében, hogy nincs is meg ;-)
"meg imbuszkulcs kéne. "
Az viszont még beleférhet készletben az árkorlátba. 8-10 darabos imbuszkészletet már egész tűrhető minőségben is lehet kapni ennyiért.
Ezek se profi szerszámok, de otthoni barkácsolgatáshoz már azért elegendőek szoktak lenni.
Kerdeztem tole hogy mi tortent a szerszámkeszleteivel mert hiányosak, (mert egyikotok irta h lehet h mashol van) azt mondta szep lassan el"kopnak", elhagyta vagy édesapámnál maradt és nem került vissza stb.:)
Koszi a linkeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!