Melyik elektromos láncfűrész márka a legbiztonságosabb? Úgy értem, melyiknél a legkisebb az esélye, hogy leugorjon a lánc stb. Black and decker? Einhell? Vagy más ötlet? 30. 000ft-ig
Vettem egy újat. Makita. Nincs benne kuplung. Ha elengedem a kapcsolót azonnal megáll a lánc és a motor is. A réginél csak a lánc állt meg a kuplung szétkapcsolt és a motor szabadon forgott le.
Egyelőre nagyon tetszik, jó kis gépnek tűnik. Remélem tartós is lesz.
Én is ilyesmi áron vettem most a Makita UC3041A-t. 36800 körül fizettem házhozszállítással együtt. Nem olyan komoly gép mint a tiéd, de nekem sajnos nem volt időm tavaszig az akciókra várni. Most kellett.
Nem tüzelőnek való rönkfákat aprítok vele köbméterszámra. Kisebb munkákra alkalomszerűen kell. Arra szerintem ez is teljesen jó lesz.
Az hogy mennyire hangos relatív. Több mint 100db a hangja, ami önmagában nem kevés. Az utcánkban a harmadik szomszéd szerintem simán hallja ha dolgozok vele. De nyilván egy kétütemű benzinesnél halkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!