Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Melyik elektromos láncfűrész...

Melyik elektromos láncfűrész márka a legbiztonságosabb? Úgy értem, melyiknél a legkisebb az esélye, hogy leugorjon a lánc stb. Black and decker? Einhell? Vagy más ötlet? 30. 000ft-ig

Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 11:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Vettem egy újat. Makita. Nincs benne kuplung. Ha elengedem a kapcsolót azonnal megáll a lánc és a motor is. A réginél csak a lánc állt meg a kuplung szétkapcsolt és a motor szabadon forgott le.

Egyelőre nagyon tetszik, jó kis gépnek tűnik. Remélem tartós is lesz.

2021. dec. 2. 19:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is vettem egy Makita Dolmar ES-2141TLC1 Láncfűrészt. Tavasszal akcióban volt 36000 Ft. Most már jó pár köbméter méterfát összevágtam vele. Tuskót is vágtam, illetve építkezésen gerendákat. Nagyon jó eszköz. Van Stihl ms 250 benzines fűrészem is. Simán van olyan erős az elektromos. Jó csendes, a szomszéd nem jön reklamálni, hogy hangos vagyok.
2021. dec. 2. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is ilyesmi áron vettem most a Makita UC3041A-t. 36800 körül fizettem házhozszállítással együtt. Nem olyan komoly gép mint a tiéd, de nekem sajnos nem volt időm tavaszig az akciókra várni. Most kellett.

Nem tüzelőnek való rönkfákat aprítok vele köbméterszámra. Kisebb munkákra alkalomszerűen kell. Arra szerintem ez is teljesen jó lesz.

Az hogy mennyire hangos relatív. Több mint 100db a hangja, ami önmagában nem kevés. Az utcánkban a harmadik szomszéd szerintem simán hallja ha dolgozok vele. De nyilván egy kétütemű benzinesnél halkabb.

2021. dec. 3. 07:11
 14/14 anonim ***** válasza:
6-vagyok, nekem azóta is rendülettlenül teszi a dolgát a kis hecht, egy csillagkereket kellett tavaly cserélnem benne mert szétrobbanta magát, de már jópár köbméter benne van a gépben 6 év alatt... már 3 építkezést is megjárt, kis elpusztíthatattlan.
2021. dec. 3. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!