Lehetséges papírból mélytányért (NEM LEVESNEK, alkatrész tárolására) készíteni? (leǐrás lentebb)
Hétfőtől szombatig gyakorlaton vagyok reggeltől durván 6-ig (a buszozást beleszámítva). Boltok többsége addigra bezár, valamint az a Spar, ahova múltkor be tudtam ugrani átszállás előtt, a legolcsóbb használható mélytányért is ~3.5000 Ft-ért kínálja.
Viszont az alkatrészeimhez már nagy szükségem lenne 1-2 mélytányérra. Ha én magam tudnék csinálni, akkor esetleg többre is, s úgy már szortírozni is tudnék. Nem minden szanaszét heverne a szerelőasztalon.
Van a közelemben egy papírbolt, az viszont este 7-ig nyitva van... és véleményem szerint egy csomó "alapanyag" eléggé olcsó is ott.
Ezért merült fel bennem az ötlet, lehet e keménypapírból, kartonból mélytányért készíteni/barkácsolni.
Elvégre kartonból még fiókot is lehet, úgy hallottam... akkor talán van valami trükk arra is, hogy tányért lehessen.
Természetesen folyadékot eszem ágában sincs beleönteni. Száraz elemek kerülnének bele.
Ismer valaki erre technikát? Csinált már valaki ilyet?
Hogyan lehet?
Nem egyszerübb dobozokat csinálni? Vagy miért pont mélytányért akarnál?
Szögletes dobozt egyszerü hajtogatni és sokkal jobban el lehet rendezni is egy asztalon egymás mellett.
"Nem egyszerübb dobozokat csinálni?"
Igen... mindjárt gondoltam, hogy ez kérdés lesz =(
Egyszerűbbnek egyszerűbb, de a tányérban, befelé süllyedő csonkakúp üregbe sokkal könnyebben turkálok, mint kockában, hasábban...
(egyébként se szeretem (vagyis utálom) a szögletes formákat, így is elég kocka már ez a világ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!