Asztal rezgés csillapítása tipp?
Fenyőfából készült számítógépasztalom van.Jobb oldalon alul van erre a célra kialakított számítógép tartó rész,polc.
A PC-m csendes volna de az asztal eléggé átveszi és felerősíti a pc rezgését.Felteszem az asztalra ugyanúgy lent a földön pedig síri csend.Földre nem akarom tenni.
Van valakinek tippje mit lehetne tenni a pc és az asztallap közé ami elnyeli a rezgéseket? Alsótápos ház.
Első körben próbáld meg odarögzíteni a pc-t az asztalhoz.
Aztán tegyél rá nagyobb tömeget, pl. könyveket, így meglátod, zörög-e továbbra is.
A zörgés ellen legjobb a rögzítés és a tömeg.
Én mosógép gumi lábaira cseréltem le a gépházam lábait.
Semmi rezonancia,és a levegőt is jobban szívja.
Fehér,fekete,és világos szürke színben gyártják,az ára viszont nagyon eltérő lehet a vas-műszaki boltokban 120-450 forint között van az ára.
Ha a számítógéped váza rezonál,vagy valamelyik venti lett csapágyas akkor sem kell kétségbe esni,mindenre van megoldás...
Remélem tudtam segíteni!
A gumis mosógép láb ötlet nagyon tetszett!!!
A parafás megoldás vonalon indultam el először.
IT-s ismerősöm pont akkor csomagolt ki egy új laptopot amikor arra jártam és az kemény de mégis rugalmas HDPE szivaccsal volt becsomagolva gyárilag.Abból kivágtam 4db kb. 2cm vastag tömböt a lábakhoz próbának.Most tettem be úgy néz ki síri csend lett.Majd kiderül mennyire tartós ez a megoldás ha nem akkor jöhet a mosógép láb. A ház amúgy egy új IN WIN 703-as ház műanyag lábakkal amin én is csak húzogattam a szemöldököm mert amúgy minőségi darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!