Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi a véleményetek erről a gépről?

Mi a véleményetek erről a gépről?

Figyelt kérdés

Dekopírfűrészt szeretnék venni, erre a gépre gondoltam, otthoni használatra lenne barkácsolásra. Mit gondoltok róla?

[link]

2017. nov. 6. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Mit takar nálad az otthoni barkácsolás?

Mit darabolnál vele, mennyi használnád?

2017. nov. 6. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen jó otthonra.
2017. nov. 7. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:
A Makita szuper márka...
2017. nov. 7. 11:21
 4/4 Fantom83 ***** válasza:

Árban,minőségben,garanciális feltételekben szerintem magasan veri az Extol-t,amit múlt héten néztem egy helyi vas-műszaki kereskedésben kb. 12.100 Forintért, egy év garanciával.

Egyik asztaloskodó kollégám két hete vett Parkside-ot,10.00 alatt,3 év garanciával,állítólag lézer is van benne ennyiért.

Nekem Einhell van 3-4 éve,igazából egy éve kezdtem el komolyabban használni,gerenda,bútorlapok vágásaira.

Ha még egyszer vennem kellene Parkside-ot vennék.

A bele való fűrészlapok ajánlásait,és főleg az árait nézd meg,mert nem mindegy,h 160Ft/db,vagy 330Ft/db ugyan az.

(én 8x5db-os csomaggal betartalékoltam)

Remélem tudtam segíteni!

2017. nov. 7. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!