Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan tudnék zárat vágni?

FEJESKÁPOSZTA kérdése:

Hogyan tudnék zárat vágni?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a szobám zárát nagyon elkúrták, és így nem lehet bezárni kulcsra. A nyelv feljebb van, mint a lyuk, nagyjából egy centivel. Ezt az egy centit kéne valahogy eltüntetni. De hogy? Próbáltam reszelni, az nem igazán jött be (bár lehet, hogy nem a körömreszelő erre a legmegfelelőbb eszköz...). Talán alumínium lehet a zár, de lehet, hogy hülyeséget mondok, nem igazán értek hozzá
2017. nov. 5. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A tokra szerelt nyelv fogót le kell venni,és feljebb tenni .

Aztán a tokot kell megvésni,vagy megfúrni,kinek hogy megy könnyebben .Lehet hogy ha feljebb teszed,akkor alatta rés marad.különböző méretüek ezek.Ha olyan 8-10 cm ,akkor nagyobbat kell felrakni .

2017. nov. 5. 17:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mennyire tartós, de a lusta módszert választottam, és egy picit lejjebb csavaroztam a tokot
2017. nov. 5. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A tokot lejjebb csavaroztad? Olyan sajnos nem létezik. Valahogy mást akartál írni.
2017. nov. 5. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Öhm... Akkor azt a kis lapot, amin van a két bevágás, ahova a nyelveknek kell bemenniük. Izé... Előlap. De akkor a kérdésem is nettó hülyeség volt. Megint előbb kérdeztem, mint gondolkodtam. Azért köszönöm
2017. nov. 5. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!