Keresek egy szerszámmárkát, de nem jut eszembe a neve?
Köszi a válaszokat! :)
Hát, egyik sem szerintem. :( Valahogy kiderítem és megírom, melyik volt. :D
Tudom, hülyeség venni ilyen drágát, főleg, ha csak hobbiból használná heti 1-2x, ezt magyarázom neki évek óta, hogy ez olyan sznob dolog, és ő is érzi ezt, ezért szemezget vele vagy 10 éve és nem vette még meg.
De egyszer lesz 30 éves az ember, gondoltam meglepem. :) Aztán lehet, hogy jól melléfogok. :D
Egyet értek az előttem szólóval!
Plusz elfelejtettem megemlíteni a Bolhapiac-opciót,ahol kis pénzért brutál jó orosz szerszámokat kapsz....
Egyáltalán nem sznob dolog, igaz én asztalaos vagyok, de olyan szerszámból ami nem kötődik a szakmámhoz és előre láthatóan 10 évben 1* fogom használni, abból is inkább a drága márkás...
Sosem tudhatod, mikor jön jól...
Volt már rá példa, hogy konyhabútorba a villanyt bekötő villanyszerelő lemondta, és nem talätak szabad villanyszerelőt a 2nappal késöbbi áadásra... 150.000ret kerestem mert bevállaltam és bekötöttem... szerszám nélkül nem ment volna... a gagyi sokszor 1 használat után tönkremegy, pl csavarhúzónak 1használat után el tud nyíródni a feje ha rossz méretű csavart húzol vele... míg egy legalább stanley-t azért nehezebb szétcseszni, hosszútávon sokkal jobb és tényleg nem tudni mikor jön jól a minőségi szerszám...
Nem teljesen ez a téma, de az ilyenekről mindig a 127óra c film jut eszembe, ott is jól jött volna, ha nem csak kínai szerszám van a srácnál... ráadásul igaz történet.. brrrr
Köszi a válaszokat! :)
Tuti vmi szerszámot kap, nem költ magára szinte semmit, apukámhoz jár át mindig szerszámokért. És azért nem vette meg eddig, mert először még tanult, munkája sem volt, aztán ahogy elkezdtünk dolgozni jött az esküvő, aztán házvásárlás, felújítás, közben született a baba...mindig volt másra költeni, ami fontosabb volt. Amúgy közös kasszán vagyunk nyilván, de gyűjtögetek neki rá egy ideje, tudom, hogy örülne neki, és tudom, hogy ha rajta múlik, még 10-15 évig csak csorgatja a nyálát rá. Amúgy mondta valamelyik nap is, hogy melyik boltban látta, hogy árulják, max. veszek ott egyet tippre és megbeszélem az eladókkal, hogy ha mellélövök, cseréljék be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!