Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egy kb.6W-os mii fúró elég...

Egy kb.6W-os mii fúró elég ahoz, hogy fába vagy műanyagba pár 1-3 mm-es lyukat fúrjak?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondolok:

[link]

Nekem az elmúlt fél évben kb. 2-3 fúrásnál kellett volna. Igazából még most is kellene.

Kb. 1500 Ft szóval nem tétel, ezért is tetszett meg.

Tudom, hogy nem lehet egyenesen tartani, de nem is arra kellene.

Fába vagy műanyagba fúrni mennyire lehet jó?

Ahoz elég ez a kis motor?

2017. okt. 22. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
6W konkretan semmire nem eleg, foleg nem igy, attetel nelkul. Egy sima marokcsavarozo 20W korul ad le, es azzal is kinszenvedes lyukat furni mar muanyagba is.
2017. okt. 22. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Puhafába talán elég lehet, ha nem kell túl mély furat, de 3 mm már túl nagy lesz neki.
2017. okt. 22. 14:18
 3/4 Fantom83 ***** válasza:

Én a helyedben beszereznék egy kidobott 12V-os akksis fúrót,rákötném számítógép tápegységre Jutyubés videó alapján,és használnám ameddig meg nem pusztul...

Szinte ingyen van,és elég erős amihez neked kell...

2017. okt. 22. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne csináld már!

Ez nem fúrógép, hanem egy pici villanymotor aminek a tengelyén figyeg egy fúrószár.

[link]

2017. okt. 23. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!