Miért reped el a süthető gyurma a kanálon sütés után?
Figyelt kérdés
Nyáron egy darab sem repedt el. De két napja szinte mindegyik. A sütőben hagyom kihűlni őket, mindent pont ugyanúgy csinálok mint nyáron. Tehát se gyurma típust, se hőfokot stb...semmit az égvilágon nem változtattam. A kanál szélén reped meg a gyurma párhuzamosan az oldalával. Lenne valami tippetek?2017. szept. 28. 15:31
1/2 anonim válasza:
gondolom zsugorodik az anyag. forma, vastagság sem változott? életerő szinek is máshogy viselkedhetnek
2/2 A kérdező kommentje:
Semmi nem változott. Ugyanazt a kanalat is használom. Ezért ekkora rejtély ez számomra. Ráadásul tavaly ugynez történt. Nyáron semmi gond, az egész őszt és telet végigszenvedtem mert 3-ból kettő elrepedt. Nyáron megint minden szuper volt és most ismét kezdődik.
2017. szept. 29. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!