Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szerintetek megéri megvenni?

Szerintetek megéri megvenni?

Figyelt kérdés

Kinek van ilyen gépe, mi a tapasztalata?

Nagyon régóta szeretnég egy ilyet, de nem tudom hogy ez megérnée. Ha valaki tud jobbat 11 000ft értékben az kűldjön linket. A válaszokat köszönöm.

2017. szept. 12. 12:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja a link az lemaradt XD [link]
2017. szept. 12. 12:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Vagy még van ez de nekem az első jobban tetszik [link]
2017. szept. 12. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is van hasonló, de nemigen használom, mert nincs mire. Ha szépen tudnék rajzolni, akkor jól jönne. Csak apró dolgokra jó.

Te mire akarod használni? Mert ha csak azért veszed meg, hogy legyen, akkor nem javaslom.

2017. szept. 12. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Valami hasonló árfekvésű lengyel gyártmányú (nem zárja ki hogy kínai) van meg már kb. 4-5 éve. Ritkán használom. De volt rá példa, hogy jól jött.
2017. szept. 12. 14:59
 5/7 bamboochatheone ***** válasza:

Én ezt venném a helyedben. Az extol azért elég jó márka az általad mutatott gépekhez képest.

[link]

2017. szept. 12. 15:13
 6/7 Fantom83 ***** válasza:

Anyámnak Einhell TC-MG 135 gravírozó szettet (189 részes) vettem,13.000-ért,és a linkeket látva,szerintem a tartása is jobb lehet,mint a többinek.

1+1 év kiterjesztett garanciával árulják.

Remélem tudtam segíteni.

2017. szept. 16. 09:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, nekem is tetszik megrendeltem. köszönöm a segítséget mindenkinek.
2017. szept. 17. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!