Mennyi a reális ára ennek a munkának?
Én m² áron dolgozom. Tehát előtte közlöm az árat. Több ragasztó akkor fogy ,ha egyenetlen a felület. De plusz két doboz csempe soknak tűnik. Hacsak nem valami ócska vacak és törik. Bár nem jártam így még. Attól függően hol laksz nem olyan vészes ám a 75 ezer
,Van aki anyag árban dolgozik.
Már vagy 8 éve, falun, számla nélkül 2-2200-ért csinálták a burkolás m2-t.
Így úgy gondolom, hogy most ez az ár reális, még alacsony is.
Az anyagfelhasználáshoz nem tudok hozzászólni, azt látni kellett volna, gondolom kellett az anyag, nem rakott több csempét. Esetleg több lett a vágási hulladék a kelleténél?
Szerintem te nem értesz hozzá, mert ha értenél, akkor te csináltad volna.
Mi haszna lett volna abból, hogy több munkát csinál magának?
Kétségtelen, hogy 32m2-re sok idő a 10 nap, folyamatos 8 órát számolva, de ha csak munka után tudta csinálni, akkor belefér.
Valójában te mennyit számoltál erre a munkára időben és pénzben?
Megkérdeztél másokat is?
A végeredmény minősége a megelégedésedre szolgál? ... mert akkor egy faluban nem tenném ki magamat annak, hogy a szájukra vesznek, hogy dolgoztatsz és nem fizeted ki.
Tanuld meg egy életre, hogy a "majd megegyezünk", meg a "nem fogunk összeveszni" az nem árajánlat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!