Barkácsolásra milyen körfűrészt vegyek?
1 200W alatti teljesítményű alá se menj,mert vagy kicsi a tárcsa rajta,vagy belefullad a fába.
Nekem Hyundai van,de 4 kalodára való bútorlapot vágtam már vele össze tűzre gond nélkül.
Bocs, kicsit off lesz, de ha már szóba került a bosch, én körcsiszolót vettem boscht, abból a felindulásból, hogy azt kicsit többet fogom használni mint mondjuk egy fúrókalapácsot.
Jó volt az ár a márkához képest. De úgy látszik, ez az üzletpolitikájuk, mert a porszűrő semmire nem való, viszont egyedi csatlakozása van, így a porszívócső nem megy rá. Kellett rá rendelni ebayen konvertert, mert ugye a baumarktban nincs.
Természetesen aranyáron olyant lehet kapni, ami kisebb keresztmetszetű a legkisebb házi porszívónál, nemhogy az iparinál.
Szóval lehet venni konvertert a konverterhez.
Nem beszélve arról, hogy szerintem ezek a hobbi boschok nem igazán jobbak semmivel az einhellnél, de legalább drágábbak.
Az ipari meg ott van árban majdnem mint egy makita, és azért nem tenném a kettőt egy szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!