Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Oldalfali split klíma bekötése...

Szudan kérdése:

Oldalfali split klíma bekötése hogy történik?

Figyelt kérdés
Oldalfali split klíma beltéri vagy a kültéri egységét kell bekötni 220v-ra, vagy mind a kettőt?

2017. aug. 29. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a beltériből jön ki kábel. Az van bedugva a konektorba. Nyilván ez összeköttetésben van a kültárivel is. Mert az külön nem kap áramot.
2017. aug. 29. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
A klímaszerelő jön és beköti. Gázzal is fel kell tölteni, azt te nem tudod megcsinálni, hacsak nem vettél azt is.
2017. aug. 29. 17:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem akartam megcsinálni! csak a vezetékelés miatt kérdeztem... de már bevéstem a beltérihez. vagyis ahová majd kerülni fog! Nem tudtam hogy a kültérihez kell e behúzni kábelt. de már videón is láttam hogy a beltéritől a készüléken belül viszik ki a betápot.
2017. aug. 29. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Az új klímák 90%-ban a kültéri egységbe kérik a betápot.
2017. szept. 3. 11:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Az nem jó mert már a beltéri egység leendő helyére vittem el... :(

mindegy a csövezéssel eggyütt készüléken eggyütt ki tudják azt vinni nem?

2017. szept. 3. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy ki.
2017. szept. 3. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt klimaja valogatja sajnos, meg a mai napig vannak kisebb 5A-os egysegek amiknek a belteri egysegnel van a lengodugasz.
2017. szept. 5. 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, a 7-es válasz jó, mert nem az számít, hogy újabb gyártású a klíma. A gyártók is változtatnak rajta típuson belül, általában tényleg a kültérinél van a betáp, de ez nem minden esetben van így, rengetek 2017/2018-as klíma bekötése a beltérinél van és ezek is előre bekötött tápkábellel.
2018. márc. 15. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!