Az elzett ajtózár miért megy olyan hamar tönkre?
"ami rövid időn belül elkopik ès így hasznàlhatatlan lesz az egèsz zàr"
Nem tudom milyen záraid vannak és hogyan használod, mennyire van feszegetve-erőltetve, de nálunk az ősidőkből származó (már az 1991-es beköltözéskor is bent lévő) Elzettek is működnek. Amiket cseréltem (pl. ajtócserekor) oda is új Elzettek kerültek, azok is bírják a nyúzást. Pedig van közötte olyan is, amit naponta 50-szer lenyomkodnak, mert jönnek az ügyfelek.
Az Elzett gyár az már nem egy gyár, hanem három, de egyik sem ugyanaz, mint ami 30 éve volt:
Az Elzett egy szemetet gyárt, ami csak arra jó, hogy a huzat nehogy véletlenül kinyissa az ajtót.
Mivel a vevők is tudatlanok, ezért a HAMIS BIZTONSÁGÉRZÉSRE alapozva gyártják ugyanazt a gagyi zárat és lakatot, ami néhány másodperc alatt kinyitható, egy "hajcsattal" avagy egy idegen kulccsal is!
Tervezett élettartam. :)
Köszönjük meg annak a szemét Edisonnak, aki ezt feltalálta (és minden más "találmányát" összelopkodta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!