Mig-mag hegesztogepen lehet e porbeles huzalt hasznalni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 17. 14:23
2/8 A kérdező kommentje:
Tehat akkor nem kell se palack,se reduktor a megfelelo co-s huzallal lehet 0.8 mm-es lemezt hegeszteni?
2017. aug. 19. 09:03
3/8 anonim válasza:
A te kérdésed most lett egyértelmű a kommenteddel,hogy hogyan gondoltad.
A porbelest ilyen téren 2 féleképp is gyártják.Van amihez kell CO vagy Corgon gáz is,ezt olyan helyeken alkalmazzák pl-ul,ahol nagy szilárdságú de rugalmas heg.kötés kell, vagy a huzal fejleszti a benne lévő porból a heg-hez szükséges védőgázt.A tiéd az utóbbi.
Arra ne számíts ennél a saját védőgázas huzallal,hogy szép lesz a varrat külalakja,mert ezzel a hegesztői körökben használt kifejezéssel élve,csak taknyolni lehet,de nem szépen hegeszteni.
4/8 anonim válasza:
Azt elfelejtettem hozzátenni,hogy én már 30 éve hegesztek minden fajta hegesztési móddal és az anyag fajtákhoz alkalmazható minden módszerrel dolgoztam már vizsgázva.
5/8 A kérdező kommentje:
Mivel en csak barkacsszinten ivvel dolgoztam szimpla trafon,de most 0.8-as karosszeria lemezt kene javitanom,olcso hegeszto keszulek vasarlasban gondolkodom,viszont nem egyertelmu szamomra,hogy melyik gepen tudnek porbeles huzalt hasznalni,mivel se palackom,se reduktorom nincs szoval ezeket a teteleket szeretnem megsporolni.
2017. aug. 20. 09:38
6/8 anonim válasza:
Szinte minden géppel tudsz vele dolgozni,de rengeteget kell után csiszolni.Az élvarratokat főleg és nagyon fröcsköl.Takart varratoknál nem annyira számít.
7/8 Recs László válasza:
Nagy részükkel fordított polaritással kell hegeszteni.Vedd fel a kapcsolatot a huzal magyarországi forgalmazójával. minden cégnél vannak nagyon jól képzett segítőkész hegesztő mérnökök.
8/8 Recs László válasza:
Még kiegészíteném azzal, hogy az egyszerű gépeken nincs polarítás váltó és akkor azzal nem lehet porbelessrel hegeszteni. javasolnám a corgonos védelmet palack,redutor,0,8-as huzal. A porbeles egxébként is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!