Erről a inverteres hegesztőről mi a véleményetek?
2017. aug. 4. 18:51
1/9 A kérdező kommentje:
ja és nem nagy munka lenne vele folyamatosan.
2017. aug. 4. 18:52
2/9 anonim válasza:
Szerintem ez 1 sima trafó a maga 13.5 kilójával.
3/9 A kérdező kommentje:
De szerinted jó lehet hobbi szintre?
2017. aug. 4. 19:50
4/9 A kérdező kommentje:
Ja és tényleg, trafó és nem inverter
2017. aug. 4. 19:54
5/9 anonim válasza:
Ez túl drága, ennyiért már egy Iweld Gorillát is megkapsz és az klasszisokkal jobb.
7/9 anonim válasza:
igen, ez egy vasmagos hegesztőgép.
az a baj ezekkel a gépekkel, hogy hiába otthonra veszed, csak "taknyolni" lehet vele.
bár lehet én azért gondolom ezt, mert mindig is profi gépekkel dolgoztam/dolgozok.
és ha néha napján egy ilyen barkácsgép kerül a kezem közé, számomra igazi kihívás, majdnem csak művészet vele szép varratot készíteni.
de lehet hogy egyébként jó gép, ha szépen tartja az aktuális ampert akkor otthoni célra megfelel.
8/9 Fantom83 válasza:
Lidis Co hegesztő amikor akcióban van???
Ha nem lenne hagyományos hegesztőm itthon,simán megvenném...
9/9 anonim válasza:
A Lidl-ben, az nem Co, hanem porbeles töltőhuzalos hegesztőgép. Nem ajánlom senkinek. Se szépen nem lehet vele dolgozni, se jól és baromi drága hozzá a huzal. Otthonra inkább egy kis inverteres bevont elektródás, autójavításhoz meg rendes Co.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!