Gáztűzhely alá szeretnék kb.1 cm betont, gondoltam kész betont. Van valami fontos?
Figyelt kérdés
, Pl. dilatáció kell? kb. 1 nm, de esetleg nagy hő (?)2017. júl. 26. 15:25
1/7 anonim válasza:
Beltérre nem kell diletáció,főleg nem ilyen kis távolságra.
1 cm nem tudom mit fog megoldani ??
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm....a régi tűzhelyet annó körbejárólapozták....aztán a tűzhely máshová került...maradt egy centi mélységű 1 négyzetméter üresség...most visszakerülne a tűzhely, csak szintbe szertném hozni a járólappal..köszönöm, ha lenne jobb ötlet...
2017. júl. 26. 15:46
3/7 anonim válasza:
Én a helyedben inkább vennék egy zsák csemperagasztót és azzal oldanám meg az egy centi beton nem túl erős. Obiban az Interproject csemperagasztó 1000 egy 25 kilós. Kiváló ragasztó
5/7 A kérdező kommentje:
....de nincs jàròlap, nincs vàgó, nincs szakèrtelem...csemperagasztó tuti?????
2017. júl. 27. 11:44
7/7 anonim válasza:
idióta csempézők... öntsd be telibe ahogy írták, a csemperagasztó jó lesz, de vizezd be alatta és takard is le, hogy ne hirtelen száradjon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!