Erkélyre, terasz alá szeretnék egy kis szekrényt tákolni. Milyen fából? OSB?
Figyelt kérdés
Félig eső védett helyre, (szél esetén azért kap esőt rendesen) szerertnék tákolni egy kis tároló szekrényt a sarokba. OSB lap elég ennek, gondolom valami olajjal le kell kennem. Eléggé amatőr vagyok a témában2017. júl. 20. 17:32
1/8 anonim válasza:
Ne vacakolj vele, többe lesz mintha készen vennéd.
A Vatera és a Jófogás tele van ilyenekkel, fillérekért.
(Az osb még ronda is, akármit csinálsz vele és nem tartós)
3/8 A kérdező kommentje:
huh a fene gondolta volna ezt ilyen fillérekből meg lehet úszni. Ezek a beltéri bútorok mennyire bírják az esőt? Vagy simán lekenem ha gázul néz már ki?
2017. júl. 20. 17:43
4/8 anonim válasza:
Semennyire, a rovarok is széteszik.
OSB még hamarabb, pár hét alatt szétázik.
Vegyél sima fenyődeszkát, lekezeled, pár forintból megvan és elvan több évtizedig.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Egyébként mindig fogsz találni ezeken a helyeken gombokért cuccokat.
Keress valami megfelelőt, használd 3-5 évig, aztán dobd ki és jöhet a következő.:)
7/8 anonim válasza:
Kicsit emeltem a limiten 10ezres határig (eddig 6ezret állítottam be) és kijött 40 tétel:
De mindennap kerülnek fel újak, keress egy jót, kend le vastaglazúrral és kész!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. júl. 20. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!