Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Lakókocsi tetőablakot mivel...

Lakókocsi tetőablakot mivel lehet beragasztani?

Figyelt kérdés
Próbáltam FBS szilikon ragasztóval, és kasznitömítővel is de eggyiksem vált be. Olyan anyag kéne ami nagyon erősen ragaszt és vízálló tömítés is egyben. Segítene valaki?
2017. júl. 18. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Szélvédőragasztó.
2017. júl. 18. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Lakókocsiknál elasztikus tömítőanyagokat használnak. Én ilyennel csináltam és nem ázik be:

[link]

2017. júl. 18. 18:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Kipróbálom a SIKA LASTOMER-t. Hátha megfogja. Köszi a segítséget.
2017. júl. 18. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Valójában ez nem fogja meg, az a csavarok dolga, ez csak tömít és sosem szárad meg, tehát bármikor könnyen oldható marad a beépített elem.
2017. júl. 18. 20:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam, de gyárilag erősen le volt ragasztva és megpróbálom úgy összerakni.
2017. júl. 18. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyárilag Terostat szalagot vagy hasonlót szoktak használni, ami egy idősebb lakókocsinál már elöregszik, bekeményedik és elég nehezen oldható. Ez egy jó anyag de nagyon drága. Ilyen:

[link]

2017. júl. 19. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!