Felhólyagosodott a konyhabútor, mit lehet vele csinálni?
Sajnos a mosogató alatti ajtón végig felhólyagosodott a "bevonat"és nagyon ronda!:-(
El lehet valahogy tüntetni,vagy át lehet "vonni"?
Mindenhol kerestem a netten ehhez kapcsolódó témát,de sajnos nem találtam és az is probléma,hogy nem is tudom,minek nevezik amivel a konyhabútor be van vonva.
Tud valaki segíteni,vagy nett címet adni,hogy magam itthon mit tudnék vele kezdeni!!
Jobb kézzel bal vál fölött repüljön..azaz a konyhabútor ezen része kidobható.
Sajnos újat kell legyártatnod egy bútor asztalosnál vagy barkács áruházban.Nem tudsz mit tenni ezzel a dohos,penészes dudorodással,ez tönkre ment és kész.
Szükséges kellékek: új MDF lap méretre vágva, dekopírfűrész (a tálca helyének kivágásához),és penészedés gátlós szilikon tömítő,pár facsavar ,és egy kis munkakedv,szabadidővel párosítva.
első: nem munkapultról ajtóról van szó.
a tapétázás valszeg többe fájna mint egy db ajtó.
mivel gondolom a laminálás hólyagosodott fel, mielőtt kidobnám megpróbálnám a hólyagot levasalni,aztán dobnám ki.
kösz,nagyon hasznos tanácsok,de ezekkel tisztában voltam én is!
Bár azt nem értem,hogy a mosogatónak mi köze egy felhólyagosodott ajtóhoz!?
mivel sehol nem engedett el a fólia és nem is volt lyukas víz szinte soha nem érte az ajtót,hiába van felette a mosogató,nem tudom ti,hogy mosogattok,de nálunk nem úszik el a konyhabútor mosogatás közben,a másik meg,hogy poharakat szoktam csak bent mosogatni,mert a többit mosogatógéppel mosom!
na de mindegy is mert már kicseréltem az egész konyhabútort!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!