Bútorlapból kiszakadt csavar helyének javításához milyen kompozitot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Egy szekrényajtóról lenne szó, azt olvastam, hogy egy keményfa darab beragasztásával meg lehet oldani az ajtó visszaerősítését, vagy a másik út valamilyen fa javító anyag használata. A kérdésem az, hogy melyik ilyen javító anyag szilárdul meg elég erősre, ahhoz, hogy a csavart bele lehessen csavarni?2017. júl. 9. 17:38
1/2 anonim válasza:
Én vetem egy fatiplit, kifúrtam a kiszakadt csavar helyét, bele a tiplit ragasztóval szorosan, aztán vissza a csavar -de nem árt neki kicsit előfúrni.
2/2 anonim válasza:
Epoxy gyúrma is megteszi, ha nem akarsz vele sokat bajlódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!